Werkwijze
Wij werken samen met aansprekende kunstenaars en ontwerpers. Veel producten zijn uniek of worden in kleinere oplages gemaakt. Wij proberen de levertijd zo kort mogelijk te houden. Maar in sommige gevallen wordt het product speciaal voor je gemaakt. De levertijden staan bij de  beschrijvingen van de producten vermeld. 

Bestellen
Je kunt de producten direct bestellen op onze site. Betalen kan met ideal en via overschrijving. Wanneer je betaling binnen is, sturen we de bestelling naar je toe. Vanaf dat moment gaat ook de vermelde levertijd in.

Verzenden
Voor producten die door de brievenbus kunnen, zonder te beschadigen, rekenen we 4,50 euro verzendkosten (Met sommige uitzonderingen).  Voor de overige producten rekenen we 5,50 euro . Bij meerdere producten betaal je slechts één keer het verzendbedrag van 4,50 euro of 5,50 euro.

Retourneren
Is het product niet naar je zin of past het niet? Retourneren mag binnen 14 dagen. (met uitzondering van de producten uit de Sale.) Graag ontvangen we binnen 5 dagen op info@studiodewinkel.nl een melding dat je het product gaat retourneren. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. LET OP; Producten uit de Sale kunnen NIET geretourneerd worden

  • Stuur een e-mail naar info@studiodewinkel.nl waarin het factuurnummer en je rekeningnummer staan.
  • Je krijgt een bevestiging van studiodewinkel.nl waarin een retournummer staat.
  • Je verpakt het onbeschadigd product in originele verpakking zodanig dat geen beschadigingen bij terugsturen optreden. Op de verpakking noteer je duidelijk het retournummer.
  • Je stuurt de producten voldoende gefrankeerd naar: Studiodewinkel, W. Oldemaatlaan oost 19, 3984 BV Odijk
  • Pakketten zonder retournummer of onvoldoende gefrankeerd kunnen we niet accepteren.
  • Je ontvangt binnen 5 dagen het bedrag op je bankrekening wanneer het product door ons in goede retour is ontvangen.

Betalingsmogelijkheden
Studiodewinkel.nl bied de volgende betaalmogelijkheden aan: Ideal, Overschrijving en Mister Cash

Klantenservice
Wij gaan voor een hoge kwaliteit en zorgvuldigheid. Wij hopen natuurlijk dat je heel tevreden bent over uw bestelde producten en onze werkwijze. Heb je toch klachten en of andere opmerkingen? Laat het ons weten op info@studiodewinkel.nl. Onze reactie ontvang je binnen één werkdag.