DESIGN VAN LAMMERS & LAMMERS
Handgemaakt Dutch design van porselein! Gemaakt door de twee zussen Lammers & Lammers. In hun studio in Haarlem ontwerpen en produceren ze deze mooie objecten.
Popjes, Trex, mini popjes, kandelaars en popjes en ventjes als vaasje en veel meer bijzondere objecten. Geheel met de hand gemaakt door de ontwerpers Lammers en Lammers zelf.
De ontwerpsters weten beelden en materialisatie prachtig in evenwicht te krijgen. Check hier onze collectie van lammers&Lammers.
Wist je dat.. aan dit mooie porselein een intensief maakproces vooraf gaat? Je heel veel geduld nodig hebt…..! Ja ja ;Mooie dingen kosten tijd

Een geweldig design ontworpen voor een enkele bloem of bloembol!! Het Open Mind popje. Een popje dat ook als vaasje gebruikt kan worden.
Door een bloemetje in het vaasje te zetten krijgt het popje telkens een ander ‘kapsel’  Erg leuk effect! Zeker mooi met fleurige lentebloemen.
Porselein popje met een duif  of poedel op het hoofd. Een popje met een 'open heart'.
Mooi als kunstobject in je interieur maar helemaal mooi als vaasje voor een enkele bloem uit het hart. Handmade Dutchdesign !
Een kunstwerkje op zich, elk popje is steeds iets verschillend
 
Jannelies en Piet ; Een bijzonder porseleinen pop in de XXL versie. Mooi als kunstobject in je interieur !
Van mat en glanzend geglazuurd porselein bewerkt met goudluster glazuur en diverse transfers.
Heel bijzonder is dat je het hoofd en de armen kan bewegen. De armen en het hoofd zit met grote elastieken in het lijf met elkaar verbonden.
Geheel met de hand gemaakt door de ontwerpers Lammers en Lammers zelf.
De ontwerpsters weten beelden en materialisatie prachtig in evenwicht te krijgen.
Mooi solo maar ook prachtig te combineren met andere porseleinen designs. Handmade Dutchdesign !
 

Mini popje open heart, porseleinen beeldvaasje. Van mat porselein met vogeltje op het hoofd bewerkt met goudluster glazuur.
Een kunstwerkje op zich, elk popje is steeds iets verschillend. In verschillende kleuren. Afmeting: hoog 15 cm en breed 5,5 cm en diep 4cm.