YEAH Studiodewinkel bestaat 10 jaar !!!

 

Studiodewinkel viert feest want we bestaan alweer 10 jaar. Iedereen bedankt voor jullie bezoeken aan onze shop en jullie aankopen!
Fantastisch om al zoveel jaar een mooie collectie van bijzondere designs op te bouwen. In de 10 jaar is onze collectie gegroeid
en hebben we vele mooie designs van diverse artists toegevoegd.
En nog steeds blijven we zoeken naar bijzondere designs om onze collectie verder aan te vullen.Elk jaar vragen we een artist om een kunstwerkje, in een gelimiteerde oplage, speciaal voor ons te maken voor ons zoveel jarig bestaan.
Dit jaar hebben we artist Marieke Peters gevraagd om een kunstwerkje voor ons 10 jarig bestaan te maken.
Met de input om een warm en liefdevol werk te maken. Het resultaat is dit prachtige zonnige werk ‘SUNNY THOUGHTS’ .
Op de foto’s zie je het werkje mooi ingelijst in het passende lijstje. Ik heb het werkje zoals je ziet op de foto gezet
samen met de mooie flesvazen van Foekje Fleur en een matching tegeltje van Storytiles uit onze collectie.Op het werk ‘Sunny thoughts’ zie je een vrouw in gedachten genieten van de zon. Om haar hoofd zie je allerlei gekleurde en glinsterende lichtpuntjes.
Met op haar borst een hart. Dit staat voor de kunstenares symbool voor liefde voor de natuur en dat het belangrijk is elke dag te genieten van alles wat goed is in je leven.
Zoals iedereen, vergeet Marieke Peters dat zelf soms ook wel eens. Maar op zo’n moment bij een ondergaande zon, kan geluk echt binnen komen!
Het originele werk is gemaakt met gemengde technieken op hout. Door op een oude houten plank de verschillende technieken van fotografie,
zeefdruk en schilderen te mengen, krijgt het werk een mooie gelaagdheid. Deze oplage is op een luxe papiersoort gedrukt waardoor de structuren van het originele kunstwerk
mooi zichtbaar blijven  en je een hoogwaardige druk krijgt. De kunstprints zijn daarna met de hand 1 voor 1 bewerkt met goud glinstering en genummerd!
Hier op de foto gecombineerd met glas en porseleinen unieke kunstwerken van de kunstenares.

Hierboven op de foto zie je het kunstwerkje mooi gecombineerd met meerdere designs uit onze shop.
Op de linker foto met een mooie groene Bottle vaas van Klaas Kuiken. En rechts de bijzondere borden van Esther Derkx
En het fijne porseleinen vaasje Zon Juliette.Het ingelijste kunstwerkje kan je in plaats van neerzetten ook mooi ophangen. Mooi om samen te stylen met kleine wandvaasjes.
Zoals de mooie recycle vaasjes van Elke van den Berg 

Iedereen bedankt! We hopen jullie te blijven verassen met bijzondere designs in onze webshop.
En…. Psssst…… houdt onze sociale media kanalen in de gaten…………
We houden de komende 2 weken namelijk leuke winacties !!!! Om het feest helemaal compleet te maken
 
Veel liefs Sandra van Studiodewinkel