Prachtige PROUD MARY’s - Limited Edition!!

Nieuw in onze collectie! Deze 2 handbeschilderde Large Proud Mary Original Blue. Ware kunstwerken in porselein.De Proud Mary Astonia, met prachtige diverse vogels en bloemen en de Proud mary Landschap  met een typisch Hollands landschap en gouden hoofd in
een gelimiteerde oplage tot 150 stuks. Bij The Orignal Blue wordt de decoratie volledig met de hand geschilderd door de meester schilders van Royal Delft.
Royal Delft - De Koninklijke Porceleyne Fles is de enige overgeblevene van de circa 32 aardewerkfabrieken die zich omstreeks het midden van de 17e eeuw in Delft bevonden.
Er zijn verschillende 6 Grote Proud mary's, die onderling te combineren/verwisselen zijn door de losse onderdelen.
Gemaakt van wit porselein met HANDGESCHILDERDE delftsblauwe versieringen en goud luster glazuur. Afmetingen: ca. 30 cm . hoog. LIMITED EDITION van 150 stuks. De iets kleinere Proud mary’s uit de zeefdruk collectie zijn ook mooi onderling te combineren!
Prachtig porselein met diverse delftsblauwe transfers. Prachtig solo maar ook mooi om meerdere bij elkaar te stylen! Zo mooi, delftsblauw van nu!Proud Mary bestaat uit vier verwisselbare elementen, de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd.
Ze is verkrijgbaar in de handgeschilderde collectie en in de zeefdrukcollectie. Een dutch design met een mooi verhaal:
Mijn naam is Mary en ik ben vernoemd naar Mary II, de vrouw van stadhouder Willem III en groot liefhebber
en verzamelaar van Delfts Blauw in de Gouden Eeuw. Ik ben ontstaan uit de wens om het iconische Delfts Blauw van Royal Delft, al sinds 1653 in productie,
een eigentijdse look & feel te geven met een knipoog naar de 17e eeuw. De vernoeming naar één van de grootste verzamelaars uit de Gouden Eeuw is geen toeval,
het is mijn wens om uit te groeien tot een hedendaags verzamelobject, een modern icoon van het Delfts Blauw van Royal Delft. Proud Mary is een ontwerp van Koens & Middelkoop.

Bekijk ze allemaal in onze shop 
Veel plezier met combineren
Liefs Sandra van Studiodewinkel