FEEST !  Studiodewinkel bestaat 9 jaar

Studiodewinkel viert feest want we bestaan alweer 9 jaar. Iedereen bedankt voor jullie bezoeken aan onze shop en jullie aankopen!
Fantastisch om al zoveel jaar een mooie collectie van bijzondere designs op te bouwen. In deze 9 jaar is onze collectie gegroeid en geperfectioneerd.
En we blijven steeds zoeken naar bijzondere designs om onze collectie verder aan te vullen. Elk jaar vragen we een artist om een kunstwerkje, in een gelimiteerde oplage, speciaal voor ons te maken voor ons zoveel jarig bestaan.
Dit jaar hebben we artist Hagar Vardimon gevraagd om een kunstwerkje voor ons 9 jarig bestaan te maken.
Met de input om een feestelijk werk te maken ging ze aan de slag. En als resultaat dit prachtige vrolijke werk ‘I Can See Clearly Now
Op de foto’s zie je het werkje mooi ingelijst in het passende lijstje. Ik heb het werkje zoals je ziet op de foto
gezet samen met het special mini popje open heart die door de designers  Lammers en Lammers speciaal voor ons is ontworpen.Hagar is voor dit kunstwerk geïnspireerd door het prachtige lied "I Can See Clearly Now" van Johnny Nash. Het lied gaat over het aangaan van uitdagingen,
het overwinnen van hindernissen en het behouden van een positief standpunt door omhoog te kijken naar de toekomst.
Een vintage afbeelding van een vrouw die vooruitkijkt en lacht, was het uitgangspunt van dit werk.
Het zwart-wit beeld werd een perfecte achtergrond voor een groot, kleurrijk boeket van bloemen. De bloemen symboliseren vreugde, vriendschap en rijkdom.
De rode draden staan voor geluk en liefde :). De oplage is op een luxe papiersoort gedrukt waardoor de kleuren sprankelen en je een hoogwaardige druk krijgt.
De kunstprints zijn daarna met de hand 1 voor 1 bewerkt met rood zijden draad en genummerd!Hierboven op de foto zie je het kunstwerkje mooi gecombineerd met meerdere designs uit onze shop.
Met de kunstwerkjes Head full of dreams van artist Marieke Peters. Marieke heeft het mooie kunstwerkje Lente vorig jaar voor ons 8 jarig bestaan gemaakt.
Zie kunst van haar hand in onze kunstcategorie. En het mooie storytiles tegeltje dat ook speciaal voor ons in een beperkte oplage is ontworpen door Marga van Oers.
 
Iedereen bedankt! Op naar ons 10 jarig bestaan. We hopen jullie te blijven verassen met bijzondere designs in onze webshop.
 
Veel liefs Sandra van Studiodewinkel