Valentijn Cadeau-tips

Over bijna  2 weken is het 14 februari, Valentijnsdag ! Natuurlijk denk je het hele jaar door aan de mensen die je lief hebt.
Maar een cadeautje om te laten weten dat je diegene heel lief vindt is altijd fijn! Hieronder hebben we een selectie uit onze shop gemaakt van mooie en lieve cadeautjes.
Als inspiratie voor jouw Valentijn ! Vier de liefde!Deze prachtige porseleinen vaasjes kunnen het hele jaar door shinen. Met af en toe een nieuw bloemetje erin.
Check ze in onze shop via deze link Set van 4 kleine porseleinen vaasje. L O V E Prachtig om mee te stylen van mat wit porselein.
3 vaasjes met een relief letter en 1 vaasje met een goud glanzend hartje. Het perfecte kado.De te gekke woord ketting van artist Marloes Duyker YOU ARE SPECIAL.
Om te laten weten dat die persoon heel speciaal voor je is! Mooi voor om je hals maar ook prachtig aan een klein spijkertje aan de muur.
Een fijne lieve reminder. Check deze woordketting hier in onze shop.
Op rechts een mooi subtiel armbandje voor Best Friends! You and I, we are like a small gang!
Mooi goudkleurig amuletje met hartjes! zo lief. Check dit armbandje hier in onze webshop.Voor extra sfeer in je huis! Dit porseleinen hart huisje.
Elke keer als diegene die het gekregen heeft een lichtje brandt in dit huisje denk diegene aan jou!!
Een Super Valentijnscadeau. Check deze hier in onze shop.
‘Volg je hart’ poster! Je hart volgen geeft je uiteindelijk vleugels omdat dat is wat je blij maakt en energie brengt.
Een luxe print van een met de hand getekend origineel van designer Toos Koopmans van Atelier van de Dingen!  
check de poster hier in onze shop. Een waar kunstwerk is deze LOVE IN BLOOM wandvaas.
Een heus hart van porselein waar je meerdere bloemetjes in kan zetten. Ontworpen door de Italiaanse kunstenaar Marcantonio Raimondi Malerba.
Een Valentijnskado uit je hart ! Check deze hart vaas hier in onze shop.Esther Derkx heeft mooie series borden ontworpen met een verhaal. Hang ze prachtig aan de wand als kleine kunstwerkjes.  
De Paradise plates,  waaronder het bord ‘Together’ van een dansend stel! En de Re-plates serie waaronder deze nr. 3. Check ze allemaal op onze site.De popjes van Lammers en Lammers zijn altijd een goed idee. Vooral de open heart popjes.
Zoals dit special mini popje met rode schoentjes of dit roze bunny popje met gouden schoentjes. Beide gemaakt voor een bloemetje uit haar hart!
En in onze shop vindt je ook hele lieve jongetjes met een open heart ! Met veel liefde, geheel met de hand, gemaakt door de ontwerpers Lammers en Lammers.
Check ze allemaal hier in onze shop.
 
Kijk voor nog meer inspiratie in onze shop. Zo veel mooie en bijzondere designs die het perfecte cadeautje kunnen zijn voor een speciaal iemand.

Alvast heel veel Liefde toegewenst op Valentijnsdag!

Liefs Sandra van Studiodewinkel
www.studiodewinkel.nl