Studiodewinkel viert feest ! We bestaan 12 jaar !!!
Iedereen bedankt voor jullie bezoeken aan onze shop en jullie aankopen! Zonder jullie geen Studiodewinkel!
Fantastisch om al zoveel jaar een mooie collectie van bijzondere designs op te bouwen.Elk jaar vragen we een artist om een kunstwerkje speciaal voor ons te maken voor ons zoveel jarig bestaan.
Dit jaar hebben we artist Marga van Oers gevraagd om een kunstwerkje voor ons 12 jarig bestaan te maken.
Met de input om een feestelijk zomers werk te maken. Een feestje op het strand, 
Het resultaat is een prachtige limited edition Storytile in een gelimiteerde oplage van 250 stuks en het prachtige ingelijste kunstprint ‘FOLLOW THE SUN'

Op de foto’s zie je de Storytile en de werkjes mooi ingelijst in het bijpassende lijstje dat in wit en hout kleur te verkrijgen is.
Het tegeltje past mooi in de strakke houten houder. Maar je kan hem ook mooi ophangen aan de  muur door het ophanghaakje aan de achterzijde van het tegeltje.Storytiles tegeltje FOLLOW THE SUN hangt mooi op deze zonnige muur ! Deze wordt in een beperkte en genummerde oplage van 250 exemplaren uitgegeven. Op het tegeltje zie je 2 mensen genieten van de zon en elkaar. Dit werk laat je glimlachen en je hart dansen. Volg de zon en voel je geluk. De kunstenares Marga van Oers heeft dit vrolijk feestelijk werk speciaal voor ons ontworpen. Het geeft je zonnige zomerse positieve vibes. Mooi met goud glazuur!! De zon straalt daardoor extra !  ALLEEN te koop bij Studiodewinkel.
Hierboven op de foto zie je het kunstwerkje mooi gecombineerd met meerdere designs uit onze shop.
Op de linker foto met de groene Bottle vaas van Klaas Kuiken. En rechts de bijzondere Dandelight van StudioDrift. Het ingelijste kunstwerkje kan je in plaats van neerzetten ook mooi ophangen. Mooi om samen te stylen met de storytile.
Kunstwerkje 'FOLLOW THE SUN' is in een gelimiteerde oplage van de kunstenares Marga van Oers van Storytiles.
Deze oplage is op een luxe papiersoort gedrukt waardoor je een hoogwaardige druk krijgt. De kunstprints zijn daarna met de hand 1 voor 1 verrijkt met glinsterende spots en genummerd!
 
Iedereen bedankt! We hopen jullie te blijven verassen met bijzondere designs in onze webshop.
En…. Psssst…… houdt onze sociale media kanalen in de gaten…………
We hebben komende  weken namelijk leuke winacties !!!! Om het feest helemaal compleet te maken
 
Veel liefs Sandra van Studiodewinkel