*FEESTELIJK WINACTIE*  Maak kans op een Diamond vaasje Bloemen.
 
Omdat we 10 jaar bestaan hebben we de komende tijd een aantal feestelijke Win-acties!!
Bij onze 3e winactie maak je kans op een Diamond vaasje Bloemen  t.w.v. € 35,- !


Hoe doe je mee? ;
1. Like Studiodewinkel op Facebook, Twitter en/of Instagram
2. Like de winactie post op Facebook, Twitter en/of Instagram en geef in een reactie onder die post aan waar je dit mooie porseleinen vaasje zou gaan plaatsen in je interieur & maak kans!
Uit alle reacties op social media (twitter, facebook en instagram) trekken we volgende week vrijdag 17 juli 2020 een winnaar. Good luck
*check voor meer info over dit mooie Diamond vaasje 

Porseleinen vaasje in diamant vorm. Prachtige vormgegeven. Mooi voor 1 bloem, maar ook zonder bloem een prachtig object.
Ook mogelijk om een tikje schuin te zetten op een diamantvlakje waardoor je net een ander effect krijgt!
Geheel met de hand vervaardigd door de kunstenares Manita Kieft zelf. Elk vaasje is Uniek want elk vaasje is net steeds weer een beetje anders.
Ze maakt gebruikt van vintage oude plaatjes die ze door elkaar en steeds anders gebruikt.
De bloemenzee loopt ook mooi door op de onderzijde van het vaasje. Een klein kunstwerkje op zich. Manita Kieft maakt meerdere mooie porseleinen designs die je ook terug vindt in de collectie van Studiodewinkel.
Zoals de bijzondere wolken tegeltjes.  Je eigen wolkjes in je interieur! Elk kunst-tegeltje is Uniek en steeds weer anders.
Mooi met meerdere bij elkaar op een wand in je interieur maar ook prachtig om een enkel exemplaar tussen je ander mooie wandborden of kunstwerkjes te plaatsen.
Gemaakt van porselein en mooi glanzend geglazuurd. Met een simpel gaatje om het kunststegeltje op te hangen aan een spijkertje aan je wand.
 
Check voor meer mooie designs van artist Manita Kieft 

Liefs Sandra van Studiodewinkel