*FEESTELIJK WINACTIE*  Maak kans op een 3d Wandbord Beer.
 
Omdat we 10 jaar bestaan hebben we de komende tijd een aantal feestelijke Win-acties!!
Bij onze 2e winactie maak je kans op een 3d porselein bord Beer  t.w.v. € 59,90 !Hoe doe je mee? ;
1. Like Studiodewinkel op Facebook, Twitter en/of Instagram
2.Like de winactie post op Facebook, Twitter en/of Instagram en geef in een reactie onder die post aan waar je dit mooie porseleinen wandbord
zou gaan plaatsen in je interieur & maak kans!
Uit alle reacties op social media (twitter, facebook en instagram) trekken we volgende week zondag 12 juli 2020 een winnaar. Good luck
*check voor meer info over dit mooie bord 
Deze beer is sterk en kent geen angst. Hij heeft een gouden hart en je kunt op hem rekenen. Prachtig porseleinen 3d wandbord!  
Een zeer speciale woonaccessoire. Prachtige serie borden met het relief van onze favoriete dieren. Met een hart van glanzend goud.
Een bijzondere blikvanger. Hand gemaakt met veel aandacht voor het detail. Van het beste porselein met een fluweelachtig oppervlak.
Mooi om te combineren met 1 of meerdere borden uit deze serie.


De wandborden serie bestaat uit de Beer, Kalf, Ezel, Pinguin en het bord Konijn is ook uit deze serie.
Ons kleine konijntje heeft veel energie en vertrouwt op zijn intuïtie. Soms lijkt hij angstig, maar hij is gewoon voorzichtig en waakzaam en verliest jouw doelen niet uit het oog.
Zij weet, dankzij haar geduld dat ze haar doelen vroeg of laat zal bereiken. Prachtig porseleinen 3d wandbord! Een zeer speciale woonaccessoire.
Prachtige serie borden met het relief van onze favoriete dieren. Met een hart van glanzend goud.De 3d wandborden kunnen ook een perfect persoonlijk cadeau zijn met een boodschap voor een vriend of familie.
Check ze allemaal  met hun eigen betekenis in onze shop
Liefs Sandra van Studiodewinkel