* FEEST* Studiodewinkel is jarig! En bestaat 11 jaar !!! 


Studiodewinkel viert feest want we bestaan alweer 11 jaar. Iedereen bedankt voor jullie bezoeken aan onze webshop en jullie aankopen!
In deze 11 jaar is onze collectie gegroeid en hebben we vele mooie designs van diverse artists toegevoegd.
En nog steeds blijven we zoeken naar bijzondere designs om onze collectie verder aan te vullen.

Elk jaar vragen we een artist om een kunstwerkje, in een gelimiteerde oplage, speciaal voor ons te maken voor ons zoveel jarig bestaan.
Dit jaar hebben we artist Marloes Duyker gevraagd om een kunstwerkje voor ons 11 jarig bestaan te maken.
Met de input om een vrolijk en liefdevol werk te maken. Het resultaat is dit heerlijke zomerse en vrolijke kunstwerkje ‘SAMEN’ 

Op de foto’s zie je het werkje mooi ingelijst in het bijpassende lijstje. Ik heb het werkje zoals je ziet op de foto gezet samen met het mooie Diamond vaasje van Manita Kieft De zomerbloemen zijn met de hand geplukt door Marloes Duyker zelf in de omgeving van Utrecht. (En een aantal door mijzelf en mijn partner in onze woonplaats Odijk.)
Geplukt in bermen en groenstroken langs sloten en rivieren. Daarna zijn ze tussen kranten gedroogd onder stapels boeken en als de zon scheen buiten.
Toen ze geheel gedroogd waren zijn ze 1 voor 1 met de hand op de kunstprint geplakt met een strookje rood washi tape.
Zo wordt het een uniek en persoonlijk werkje. Waar heel veel liefde en tijd is in gestopt.

TIP; Heb jij een kunstwerkje van ons in je brievenbus ontvangen en ben je niet helemaal blij met het bloemetje wat er op zit of is het bloemetje niet helemaal heel overgekomen?
Dan kan je een bloemetje waar je zelf heel vrolijk van wordt drogen en die er op plakken. Je kan het washi tape voorzichtig losmaken en je eigen droogbloemetje er tussen plakken.

Momenteel staan de boterbloemen en de korenbloemen mooi in bloei. Bloemen droog je makkelijk tussen oude kranten waar je een paar dagen een stapel boeken op legt.Op het werk ‘SAMEN’ zie je 2 mensen blij knuffelend met elkaar tussen de zomer bloemen. De knuffel: het symbool van de liefde.
Ode aan de herwaardering van het normale. In balans met de natuur vinden we elkaar. De kunstenares Marloes Duyker wil in dit werk onze verbintenis met
elkaar en de natuur laten zien. Met gevoelens van blijdschap en hoop. Het originele werk is gemaakt met gemengde technieken op papier, o.a. Cyanotypie
en met hand geborduurde stoffen. Prachtig spel van structuren en fragiele stiksels van katoen en draad.
Toevalligheden van perfecte imperfectie vormen een spannend geheel. Gecombineerd met botanische vormen. Waardoor je een prachtige gelaagdheid krijgt in het werk.
Deze oplage is op een luxe papiersoort gedrukt waardoor de structuren van het originele kunstwerk mooi zichtbaar blijven en je een hoogwaardige druk krijgt.
De kunstprints zijn daarna met de hand 1 voor 1 verrijkt met een droogbloem en genummerd! Speciaal door artist Marloes Duyker ontworpen voor ons 11 jarig bestaan.
Hier op de foto gecombineerd met de mooie bottle vazen van Foekje Fleur. En de bijzonder wensfiguur Miss Flower Hierboven op de foto zie je het kunstwerkje mooi gecombineerd met meerdere designs uit onze shop. Met het fijne porselein van Mella design. 
Het mooie Coco bordje met een goud luster randje. En het lieve kleine vaasje met blauwe strepen van het mooie merk Raeder uit onze shop. 
Het ingelijste kunstwerkje kan je in plaats van neerzetten ook mooi ophangen. Hierboven zie 3 stuks mooi staan in hun lijstje.
Aan de achterzijde zit naast een stevige standaard ook een ophanging waardoor je het makkelijk aan je muur kan ophangen.
De 3 type bloemetje die voor het werkje ‘Samen’ geplukt en gedroogd zijn, zijn van links naar rechts Fluitekruid, Herderstasje en de Boterbloemen.
***********************************************************************************************
Iedereen bedankt! We hopen jullie te blijven verassen met bijzondere designs in onze webshop.
En…. Psssst…… houdt onze sociale media kanalen in de gaten…………
We houden de komende 2 weken namelijk leuke winacties !!!! Om het feest helemaal compleet te maken
 
Veel liefs Sandra van Studiodewinkel.nl